fbpx
LIITY MUKAAN

VAHVA NAINEN -VERKKOVALMENNUKSEN ODOTUSLISTALLE

VAHVA NAINEN -VALMENNUKSESSA SAAT OIKEASTI TULOSTA TUOVAN HARJOITUSOHJELMAN, OPIT KEHITTÄVÄN TREENIN PERIAATTEET (JOTTA OSAAT JATKAA TULOSTA TUOVAA HARJOITTELUA MYÖS VALMENNUKSEN JÄLKEEN) SEKÄ YMMÄRRÄT, MISTÄ ASIOISTA TULOSTA TUOVA HARJOITTELUKOKONAISUUS KOOSTUU.

Liittyminen odotuslistalle ei velvoita sinua mihinkään ja voit poistua listalta koska tahansa halutessasi.

Teresa Martikkala

MIKSI OSALLISTUISIT VERKKOVALMENNUKSEENI?

Valmennus perustuu voimaharjoittelusta tehtyyn kokonaistutkimusnäyttöön sekä lähes neljän vuoden kilpaurheilu- ja valmennuskokemukseeni. Kyseessä ei ole pelkkä harjoitusohjelma, vaan laaja valmennuskokonaisuus sisältäen kattavat ravinto-ohjeistukset, laadukkaat tekniikkavideot (kolme kertaa valmennuksen aikana vaihtuviin harjoitusohjelmiin) sekä monipuoliset alkulämmittelykokonaisuudet.

HUOM! KYSEESSÄ EI OLE LAIHDUTUS- TAI RASVANPOLTTOVALMENNUS EIKÄ VALMENNUKSEN PÄÄTAVOITTEENA OLE KEHONKOOSTUMUKSEN MUOKKAAMINEN. SIVUTUOTTEENA SAATAT KUITENKIN HUOMATA POSITIIVISTA MUUTOSTA MYÖS KEHONKOOSTUMUKSESSASI LIHASMASSAN LISÄÄNTYESSÄ.

Valmennuksen avulla viet suorituskykysi ja voimatasosi täysin uudelle tasolle
Opit syömään kuten tavoitteellisen treenaajan kuuluu: riittävästi, monipuolisesti ja terveellisesti – mutta ennen kaikkea joustavasti ilman kieltolistoja tai muita turhia rajoitteita
Ymmärrät kehittävän harjoittelu periaatteet ja osaat soveltaa oppimaasi myös valmennuksen jälkeen

ASIAKKAITTENI KOKEMUKSIA

En kyllä tiedä miten pärjäisin ilman sun ammattitaitoa ja virheiden- /kehityskohteiden löytökykyä!😂 Nyt saa tosi hyvällä ”temmolla” kyykkysarjoja tehtyä ja tuntuu tekeminen kropassa tosi hyvältä.

Maastavedossa tässä välissä kovin sarjapaino on ollut nyt 115, mutta sitä korkeammalle en ihan vielä uskalla nostaa ettei lähde takapakkia tulemaan (taustalla olkapäävamma). Positiivista on ollut huomata kuinka mavenkin liikehallinta on parantunut entisestään kun on tullut treenattua keskivartaloa aiempaa tehokkaammin eikä sarjapainot mahdottomasti ole putoamaan päässyt kun 115 ei vielä mahdottoman painavalta tunnu.

Summa summarum; kyykkyasento kapenee, vartalonhallinta kasvaa, voimatasot nousee, tekeminen tuntuu aina vaan paremmalta ja sä olet ihan sairaan hyvä työssäsi😄”

Ansku

”Tavoitteinani oli oppia turvallista tekniikkaa moninivelliikkeisiin ja muutenkin kasvattaa liikepankkia. Nämä tavoitteet saavutettiin ja sen johdosta treenaaminen on taas paljon mielekkäämpää, kun ei tarvitse hinkata samoja liikkeitä ja laitteita treenistä toiseen.

Osaat opettaa asiat ammattitaitoisesti ja eri ongelmakohtien ratkaisemiseksi sinulta löytyy monia hyviä lähestymistapoja, joilla neuvot saa menemään perille. Perustelit myös miksi liikkeet tehdään niin kuin ne tehdään, mikä helpottaa oppimista.”

Jere

LIITY VAHVA NAINEN -VALMENNUKSEN ODOTUSLISTALLE

Vahvistaaksesi, että haluat liittyä Vahva Nainen -verkkovalmennuksen odotuslistalle, klikkaa alla olevaa painiketta. Klikkaamalla painiketta vahvistat samalla, että saan lähettää sinulle...

  • Ilmaisia materiaaleja, kuten oppaita, muistilistoja ja työkirjoja
  • Vahvan Naisen -viikkokirjeen, jossa jaan parhaita valmennusvinkkejäni sinulle ilmaiseksi
  • Markkinointiviestejä, joissa on parhaat tarjoukset kaikkiin valmennuksiin (näitä et saa mistään muualta)
  • Tietoa tulevista kursseista ja yhteistyökumppanuuksista

Sähköpostilistalle liittyminen ei velvoita eikä sido sinua mihinkään. Voit poistua listalta milloin tahansa, painamalla viestien lopussa olevaa "unsubscribe" -linkkiä. Poistuessasi listalta, EU-tietosuoja-asetuksen mukaisesti, poistan kaikki tiedot järjestelmästä. Valitettavasti en pysty lupaamaan, että voit liittyä sähköpostilistalle toisella kerralla. En koskaan spämmää ja pidän sähköpostisi turvallisena. Lue sivustoni tietosuojaseloste.

Scroll to Top